VI ÄR SOURCE
 
 

Jonas Philipson

Jonas är ägare och coach i SOURCE.
Han har utforskat meditation i mer än 30 år, transpersonell psykologi i 10 år och healing i 2 år.
Jonas var tjugofyra år gammal och arbetade i sin fars vin- och sprit agentur när han kom i kontakt med Transcendental Meditation. Han fastnade för begreppet att göra mindre för att åstadkomma mer. Tidigt reste han till Tyskland för att där utbilda sig till meditationslärare hos mästaren Maharishi Mahesh Yogi och levde i retreat i 8 månader. Efter den långa intensiva lärarutbildningen bestämde han sig för att föra ut dessa nya tankar om ledarskap att ge näring till livet till svenska näringslivet. Sedan 1983 har Jonas arbetat med detta i eget bolag.
Han har även utbildat sig inom psykosyntes, lärare i healing samt andra utbildningar inom mänsklig utveckling för att täcka andlig, själslig, emotionell, fysisk, intellektuell och social kompetensutveckling.

Idag besitter han en unik kompetens med sin syntes av andligt, själsligt, emotionellt, fysiskt, intellektuellt och socialt synsätt samt med sin långa erfarenhet av ledar- och medarbetarutveckling.

Jonas stora intresse är - förutom att hitta vägar för human utveckling, är även den strukturella och finansiella utvecklingen. Strukturellt – allt som rör IT och arbetar mycket ideellt för att föra in IT i det samhälle där han själv bor - Idealbyn i Skokloster. Detta projekt var han själv en av initiativtagarna till och visionerna för den lilla byn där många mediterar är att skapa ett samhälle där själslig och högteknologisk utveckling går hand i hand.
Finansiellt - utvecklar han just metoder för varje person att själv ta fullt ansvar för sin ekonomiska och finansiella intelligens och resultat, nu när de stora ekonomiska strukturerna håller på att falla. Varje person måste ju nu själv ta ansvar för HELA LIVET dvs sin finansiella, strukturella och själsliga utveckling.
Jonas brinner för det han gör i själ och hjärta och är övertygad om att det går att förena företagande och andlig utveckling på ett helt avgörande och livsbefrämjande sätt. Detta visar han i sitt eget företag SOURCE som verkligen är ett företag där människorna växer och där detta inte bara står i affärsplanen.
Jonas har en dotter, Miriam.
Jonas tidigare hustru, partner och mamma till Miriam lämnade jordelivet i aug 1999 som han byggde upp företaget tillsammans med under 80 & 90 talet.

Jonas Philipson

SjälvLedarCoach
Coach LivsPlansProcess
Meditationslärare
Emotionell Frigörelse
StressVäktare
SamtalsPartner
VägLedare
VägVisare
Healerlärare

Med över 30 års erfarenhet

Vill Du kontakta Jonas,
E-mail: jonas.philipson@source.se
Mobil:
0705-97 95 00

     
 

Christina Weldero

Christina har utforskat mänsklig utveckling sedan drygt 30 år tillbaka. Hon har utforskat och utbildat sig i meditation, friskvård, akupressur, healing, dröm- spel och analys och hur vi relaterar till varandra.

Hon lärde sig meditera 1967 och är utbildad internationellt till meditationslärare 1972.

Har varit Medicinsk fotograf på Veterinär Högskolan och Karolinska Institutet åt svenska och internationella forskare i över 25 år.

Hon har utbildat sig och arbetat i över femton år med alternativa metoder för personlighets- utveckling. Ger behandlingar i läkande processer och reningsprogram för kropp och själ för att må bättre med emotionella processer som Rollspel och Emotionell Frigörelse, Meditation, Healing, Akupressur, Irisdiagnostik, Kinesisk Handanalys, Tarmsköljning, Diet & Näringstillskott, mm. Läs mer om Christinas verksamheter på Hela Hälsan »

Utbildar sig kontinuerligt sedan 1972 internationellt i alternativa metoder för andlig, emotionell, intellektuell utveckling för att utveckla Human, Struktur & Finans Kapitalet i organisationer.

Christina har en dotter Chris, en son Erik samt lever och leder SOURCE tillsammans med Jonas Philipson sedan 2 år.

Christina Weldero

SjälvLedarCoach
LedarCoach
Meditationslärare
StressVäktare
Samtalspartner
Vägledare
Friskvårdsterapeut
Emotionell Coach
Healinglärare

Med över 30 års erfarenhet

Vill Du kontakta Christina,
E-mail: christina.weldero@source.se
Mobil:
0705-97 95 27

     

 

SOURCE
Abbedissavägen 4, 746 95 Skokloster,
Tel: 0705-97 95 00, Fax: 018-38 68 15,
E-post: meet@source.se